Може би и вие сте от тези, които… (част 1)

1. Имат да свалят много килограми, но всичко останало им е по-важно и приятно от това.

Момичета, да свалите 25-30 или повече килограми, отнема между половин и една година. Не изисква глад, мъки и страдания… ако се срещнем навреме. Необходима екипировка – воля, постоянство и разум! Не изживявайте най-хубавото си време потиснати и комплексирани.

2. Имат да свалят не повече от 5 кг, за да постигнат мечтаната фигура.

За ваша информация стигнали сте до най-трудното ниво в играта. Последните 5 или 2 са толкова изтерзани, че в момента, в който се отървете от тях, ще засияете от щастие…. и ще бъдете в правото си!

3. Постоянно мърморят, че са генетично предразположени и не могат да отслабнат.

Да, и това е вярно! Но също така е вярно, че точно тези хора се пускат по течението, защото така им е удобно. Винаги има какво да се направи… дали ще жертвате едно извинение е въпроса.

4. Цял живот са се хранили по определен начин, но едва сега са започнали необяснимо да качват килограми. Цитирам по спомен изречение, което съм запомнила „На 25 разполагате с тялото, което Господ ви е дал, а на 40 с това, което сте заслужили.” Чували сте за метаболизъм и разни други сложни термини, нали? Точно това е, метаболизмът ви започва да НЕ работи във ваша полза…и много други неща на тази възраст, но да не изместваме фокуса

5. Четат страницата ми редовно, но не вземат мерки да си оправят положението.

Е, докога ще четете, няма лид а се поразмърдате вече?! hranene otslabvane trenirovki jeni masaji

Advertisement

2 thoughts on “Може би и вие сте от тези, които… (част 1)

Comments are closed.