Само една причина да изберете Joy Fitness

Забелязвам „колегите“ спортисти, диетолози, нутриционисти и всякакви други специалисти, много обичат числата:

  • 3 начина как да се сдобиете с бразилско дупе;
  • 5 упражнения до мечтаните плочки;
  • 7 храни, които ще ви направят по-здрави.

Направо ми писна, заклевам се! За пореден път ще изкрещя: няма топ 3, няма най-добро, няма и най-лошо. Всичко е въпрос на гледна точка, на себеусещане, на собствено възприятие.

Не позволявайте някой да ви убеди, че до идеалната фигура ви остават 5 кг., че до перфектното тяло ви делят 3 см. от ханша. На такива хора не бива да се дава трибуна, не бива да пишат статии и да определят критериите кога да се почувстваме добре в кожата си.

Аз самата, имайки любими начини на трениране и хранене, не бих си позволила да обобщавам, да се присмивам и да съдя останалите, които са избрали нещо различно. Всеки носи отговорност за решенията си, а такива като мен, които имат възможността с дейността си да манипулират хората, носят отговорност не само за собствените си решения, но и за чуждите.  Поради тази причина, когато си избирате с кого да тренирате, на кого да се доверите за хранителния си режим, вдигнете летвата високо и се доверете на хора, които имат широк мироглед, не са склонни да вярват само на една теория и се позовават на собствения си опит, който преди да ги отведе на верния път ги е водил на много други места.

Числата, обаче имат и своята положителна страна . Поне при мен подреждат мислите в логична последователност, която се чете и възприема лесно. А, сега на вашето внимание,дами:

                   единствената причина да изберете Joy Fitness:

Бихте искали да посещавате зала, в която да се чувствате като у дома си, където ще ви познават –  ще знаят името ви, желанията ви, възможностите ви, ще работите с инструктор и ще тренирате по най-истинския (поемам цялата отговорност за превъзходната степен) и естествен начин, нерекламиран  от фитнес индустрията – собственото тяло!

Дотук с думите, сега преминете към действия и се обадете да си запазите час – 02/970 15 94.

Advertisement