Онлайн тренировки

online coaching joy fitness

Обикновено получавам писма, свързани с изготвяне на по-специфични хранителни режими при хора със заболявания, които се налага да преразгледат менюто си.

Напоследък обаче зачестиха тези, в които питате основно за тренировките, които правим с момичетата в залата.

Нерядко в запитванията присъстват коментари от рода на:

„В Стара Загора няма дамски фитнес.“

„Спортувам у дома, защото се притеснявам да посещавам зала. Там няма кой да ми обърне внимание, а аз не зная какво да правя.“

„Веси, какви упражнения би ми препоръчала за …….?“

„Как да комбинирам режим на хранене и трениране за постигане на най-добри резултати?“

Факт е, че интернет пространството предлага изключително разнообразие от онлайн тренировки. Факт е също, че нито една няма да бъде напълно вашата, просто защото не е създадена специално за вас.

Да, твърде често се спекулира с думите „персонален“ и „индивидуален“, но ако поне веднъж посетите залата, в която аз и екипът ми работим, няма как да не отбележите, че точно това е нашият подход.

Ако приятелката ви е вегетарианец и обича интензивните кардио тренировки, а колегата се храни основно с месо и тренира силово, но и двамата са в завидна физическа форма, вие най-вероятно бихте се объркали кой модел да следвате, за да постигнете желания резултат. И това е съвсем нормално, ако нямате подръка личен треньор, инструктор или диетолог, които да ви посъветват кое е за вас, кое не е и защо.

Наскоро попаднах на реклама за групови тренировки (бел. ред.  аз категорично не вярвам в тях), в която инструкторката изрично беше подчертала факта, че би искала да наблюдава как всеки един от трениращите се справя, изпълнявайки упражненията и затова  допуска само 20 човека в група. Това сериозно ли?!

Аз изпитвам трудност да наблюдавам петима в залата, чиито упражнения са зададени предварително и от мен се изисква само да коригирам при необходимост, а за 20 едновременно не искам и да си помисля.

Поради тези причини си мисля, че това което имам да ви предложа, ще ви допадне, защото ще бъде специално и само за вас, ще отговаря на възможностите и целите ви. Ще бъде нещо ново, интересно, ефективно, забавно и резултатно.

Не обичам думата уникален, но аз лично нямам информация друг треньор да изготвя персонални видео тренировки за всеки един от хората, с които тренира.

Персоналните тренировъчни програми включват:

 • Пакет от 8 различни видео тренировки;
 • Пакет от 12 различни видео тренировки;
 • Пакет от 16 различни видео тренировки.

Към всеки пакет ще има 15-минутно видео как да загрявате преди тренировка и разтягате след това.

Всеки пакет се подготвя в рамките на 15 работни дни.Тренировките са структурирани в градация, тоест всяка следваща е по-трудна от предходната. Упражненията могат да се изпълняват в домашни условия или във фитнес зала. Предварително се уточняват цели, възможности, ниво на напредналост. Продължителността на всяка сесия е между 30-40 мин. Тренировките могат да се изпълняват една след друга или дадена тренировка да се направи няколко пъти и след това да се премине към следващата. Могат и да се повтарят в рамките на няколко месеца. Това са детайли, които се уточняват по време на онлайн консултация.

Какво съдържа всяка тренировка?

 • от 8 до 12 различни упражнения, които се изпълняват с/без тежести, в зависимост от това къде ще спортувате и с какъв арсенал разполагате;
 • точни обяснения как да изпълнявате всяко едно от упражненията, за да не правите компромис с правилната техника;
 • програма, която е структурирана по начин, който да натовари качествено цялото тяло в рамките на посоченото време;
 • комплексни и изолирани упражнения, в зависимост от нивото на напредналост.

Какво не съдържат тренировките? Защо?

 • Самоцелни кардио упражнения, защото аз не вярвам, че една тренировка е добра, само ако в самия й край изглеждате така все едно някой е излял кофа вода върху вас. Добрата и ефективна тренировъчна програма не се измерва с броя на подскоците и количеството пот.   

Цени:

 • 8 видео тренировки + 1 онлайн (скайп) консултация  – 160 лв;
 • 12 видео тренировки + 2 онлайн (скайп) консултации – 210 лв;
 • 16 видео тренировки + 3 онлайн (скайп) консултации – 250 лв;

Денят и часът на онлайн консултациите се уточняват предварително и се провеждат във време удобно и за двете страни. Всички тренировки и консултации се водят с и от Веси.

Плащането се извършва само по банков път или на място в залата. Получаването на видео материалите е в рамките на 15 работни дни, след получено плащане.

За да заявите желание, моля, пишете на  joyfitness.bg@gmail.com

Повече информация относно тренировките, които практикуваме, можете да намерите на нашия сайт, на Фейсбук страницата ни www.facebook.com/joyfitness.org/ или в youtube каналът ни (линк по-долу).

Advertisement

One thought on “Онлайн тренировки

Comments are closed.