4-седмично предизвикателство!

Миналата година, по това време, за много хора започна Промяната. Пиша с главно П, защото и при тях, както и при мен, промяната в храненето, доведе до цялостна промяна в живота.
Много хора се научиха:
– какво им дава и отнема храната;
– как да се хранят, така че не само да не дебелеят, но и да отслабват;
– как отслабването и гладът могат и да не вървят ръка за ръка;
– как да подобрят здравословното си състояние в дългосрочен план;
– как да не се страхуват от пълната чиния, защото в крайна сметка тя може да бъде пълна с живот, не с угризения.
Миналата година, по това време, за много хора започна Промяната. Горда съм, че тази промяна беше инициирана от Joy Fitness.
Ако тогава не сте знаели за 4-седмичното високомазнинно предизвикателство, поправете тази грешка още днес, защото промяната е възможна и оставя траен вкус на успех!

Fitness Boutique Joy

Нямам спомен за точната дата тази година, когато по план трябваше да започне изкупуването на пшеницата от био-магазините,  но слава богу и това мина! Прочетох много коментари на практикуващи житния режим на Петър Дънов и през цялото време една мисъл се беше загнездила в главата ми… колко хубаво щеше да бъде ако тези, които правеха режима му знаеха и нещо за самия Дънов. Колко хубаво би било ако и Великите пости се възприемаха по един „велик“ начин да пречистим не само телата, но и душите си. Както и да е, темата е сложна и дълга и не е обект на тази статия.

Но да се върна на пречистването по време на февруарското пълнолуние, което всъщност за 99,9 % от избралите да го направят, е с цел да отслабнат, да се хербаризират и ако могат да оцелеят след него, за да си направят селфи, временно загубили 3 кг вода и възвърнали…

View original post 490 more words