История за успеха – Илия

Не мисля, че има нормален човек, който да обича понеделниците.

Дали заради професионални и/или лични анагжименти, понеделникът е един от дните, които носят напрежение. А, когато сме решили новата седмица да даде и нов старт в живота, тогава паниката и стреса са ни в кърпа вързани.

Затова, с каквото и да ви занимавам в първия ден от работната седмица, винаги внимавам да носи положителни емоции. Такива, които дават надежда, учат на нещо ново, разказват истории за успеха…

А, историята на Илия е една от тях.

Вие познавате ли хора, които след като се обвържат трайно и дадат обет пред Господ да са заедно в добро и лошо, в богатство и бедност, бавно и полека се  „катурват по нанадолнището“ и започват постепенно да неглижират външния си вид и да не обръщат внимание на физически характеристики, които иначе са важни, както за доброто здраве, така и за доброто самочувствие?

Не че Илия е типичен пример, но май нещо подобно му се случи и на него (сещам се за онази малоумна песен на Братя Аргирови „Гот е да сме двама, гот е грешка няма…“ – да, ама грешки стават).

И така, един ден, героят от тази история видя цифрата 110 на кантара. Здравословно състояние – преддиабетно, здравни показатели – извън всякакви норми, самочувствие – под нулата.

highfatlowcarb 1

Време беше съпругата му да се намеси (тук песента на братята отново зазвучава).

Гери (законната радост на Илия)  вече знаеше за 4-седмичното предизвикателство, запозната с резултатите на хора, които го бяха следвали, без да губи време запознава Илия с новия му режим на хранене.

О, мон дьо! Не стига, че има храна, но е и вкусно!

От началото на промяната на Илия са минали 8 месеца. В килограми  – минус 24. Гардеробът му е пълен с дрехи, които не му стават, а радостта му  – тя няма размер!

highfatlowcarb 2Още ли имате колебания дали да опитате 4-седмичното предизвикателство? От него няма какво да загубите, освен излишните си килограми.

Успех на всички! Нека предизвикателството започне сега!

За първа седмица, натиснете тук.

Следващата седмица – промяната на Гери в красноречиви снимки.

highfatlowcarb 3

 

 

Advertisement