За новините – Надя Хамдан

21474_931287723592215_2497029336216703914_n

Познавате това червенокосо момиче от новините на Нова. С нея се срещнах за пръв път през юли на 2013,  „мръъъсна жега“, както би казал поетът. Надето влезе в залата, за да повърти малко на крос-тренажора. Погледах я, беше си здравичка, с добавена стойност от едни 15 излишни килограма. Докато симулираше усилена спортна дейност на този така безполезен уред, я запитах кога заминава на море. Леко смутена, усетила хумора ми, обясни че наистина би искала да започне да тренира и да разкара тази тежест от себе си. Заминава на море през август, но ще се върне и след това. Така и стана.

Но да ви представя и други факти, които не ми отне време да забележа.

Надя Хамдан обича да спортува при нас. Въпреки това мрънка ужасно и продължително, от началото до края на тренировката, но го прави без да се старае и й се получава страхотно.

Надя Хамдан никога няма да си купи маратонки за фитнес, въпреки че спорта стана неизменна част от ежедневието й, тя е над нещата.

Надя Хамдан постоянно е във вихъра на най-различни емоции и болезнена мускулна треска. Мисля, че няма друга жена в залата, която да я боли всичко поне до следващата тренировка…когато я заболява на друго място.12341088_911807988873522_1795869113380168805_n

Надя Хамдан рядко носи два еднакви чорапа, дори си мислех за една нова година да й направя подарък, но тя искрено се забавлява, когато едното чорапче е на червени точки, а другото на розови сърчица.

Надя Хамдан е едно от момичетата, без които нито ще е толкова весело, нито така приятно в залата. Обичам да я тренирам, обичам и самата нея.

Когато онзи ден ми изпрати снимки преди и след останах изумена. Бях забравила как е изглеждала тогава, при нашата първа среща. Честно казано нейните килограми никога не са ми правили и особено впечатление. Сигурно познавате хора, чиито „дефекти“ сте склонни да простите, на фона на всичките им „ефекти“. Такъв човек е.

joy fitness nadia hamdan

Безспорно обаче Надето свърши чудесна работа през изминалите 3 години. Свали онези 15 килограма, за които ви казах в началото. Все още се храни не както бих искала, но промени доста от хранителните си навици с по-добри. Не се случва да пропусне тренировка по неуважителни причини, както наричам мързела, успиването и махмурлука. Няма сили за всичко, което искам да й причиня, но има воля да върви напред. С малки крачки, но без да спира.

FotorCreated

Тя е човекът, който обикновено разказва Моята история на зрителите, време беше аз да разкажа нейната. 🙂

За новините около Надя Хамдан, с голямо удоволствие, предаде Веси.

Връзка към репортажа, който направихме за затлъстяването–> тук.

Advertisement