Fitness Boutique Joy в кв.Лозенец

Миналата година по това време ви зададох въпрос в нашата Фейсбук страница дали една нова женска зала в южните райони на София би била добра идея. Въодушевлението беше голямо, имаше смели идеи за зали из цялата страна, които много ме зарадваха, но на този етап си остават в сферата на пожелателното мислене.

По-късно през годината се преместихме в новото помещение и мечтата за още едно място в София отново остана на заден план. Не спирам да получавам запитвания дали съм се отказала от намеренията си, на които до този момент отговарях уклончиво – „Има време, не мисля сега в тази посока.“

Ами размислих. 🙂

Нова зала вече има, в квартал Лозенец, на ул. Ведрина 4.  

Untitled

Не знам как се случва така, че имената на улиците така добре да отговарят на цялата дейност, която развиваме на място – ул.Хубавка и ул.Ведрина. А аз вярвам, че в случайностите няма нищо случайно.

Новата зала отвори врати на 6 март, в най-подходящото време от годината, когато жените обикновено започват да обръщат внимание на видимото. А ние сме тези, които правят именно видимото хубаво за очите. 

Пакетът от услуги, който предлагаме:

  • Power Plate тренировки;
  • Антицелулитни LPG масажи;
  • Кондиционни фитнес тренировки със собствено тегло и свободни тежести;

Няма машини, няма кардио уреди, а само най-необходимото, от което тялото има нужда, за провеждането на една кратка, интензивна, разнообразна и ефективна тренировка.

Това място е създадено с много любов, с много надежди и мечтите на няколко жени да бъдат промяната, която искат да виждат в света. 

Не се колебайте дали да ни се обадите, не губете повече време в размисли, защото един ден съжаляваме само за нещата, които не сме направили. 

Fitness Boutique Joy – заедно създаваме красота.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement