Проект Трансформацията

Ако сте следили отблизо публикациите ми през изминалата седмица, може би сте се досетили какво да очаквате днес.
Неее, не бързайте да четете надолу, ще стигнем и дотам и няма да губя време с излишни думи, защото този проект е нещо, което отдавна мечтая да реализирам.

Вероятно е да сте чели историята за моята лична трансформация, която премина през много етапи и от чисто визуална, накрая се оказа много повече. Аз открих себе си, пътя и мисията си, преди 8 години, просто мечтаейки за по-малък размер дънки.
Оттогава смених професията си и започнах да работя с други жени със сходни мечти. Истински обичам работата си, силно вярвам в нейния смисъл и имам удоволствието да споделям знания, опит и умения с хора, които ги ценят.


Аз съм човек, чийто пулс се забавя ако нямам предизвикателство, което да ме държи нащрек. И мислейки, как да се отърся от негативните емоции на изминалата година и да стартирам отначало, реших, че е време да реализирам един дълго отлаган проект:

“Трансформацията

Какво предлагам?
4 седмици – хранителен режим и тренировки 5 дни в седмицата екслузивно с мен, на място в залата или онлайн.

Кой може да участва?
Всяка жена, независимо от това дали вече посещава фитнеса, дали живее в София или дори в България.

Кого търся?
Упорит, дисциплиниран и организиран човек, който ясно разбира с какво ще се захване и няма да позволи на моментни емоционални състояния да го отклонят от поетия път.

Какво очаквам?
На първо място, сериозно отношение, ежедневен отчет на храната, ежеседмичен отчет на обиколки и килограми, както и снимки по време на работния ни процес.

Как да участвате?
Разкажете ми защо искате да промените себе си, за какво мечтаете и защо мислите, че мога да ви помогна. Накарайте ме да ви повярвам, че сте готови да сбъднете себе си.
Изпратете ми кратък имейл, не повече 300-350 думи (тук филологът в мен проговори), на joyfitness.bg@gmail.com, тема: проект Трансформация.

В какъв срок?
Ще очаквам писмата ви до 04/03, включително. След това ще подбера няколко, които ще публикувам анонимно на страницата ни във Фейсбук. Оттам нататък всеки ще може да гласува за вас, а писмото събрало най-много 👍, ще реши победителя.

На 8 март, в деня на жената, една от вас ще получи много скъп подарък напълно безплатно.

Въпросът ми е, коя е готова да й скъсам шортите? 🙂

Advertisement